Επάρκεια πόρων και διαφάνεια για το Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ διασφαλίζει η κυβέρνηση

Tags:

Τη διαβεβαίωση ότι υπάρχει επάρκεια κονδυλίων για να καλυφθούν τα ωφελούμενα νοικοκυριά από το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ, με διασφάλιση και επιπλέον πόρων εφόσον υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον υπαγωγής, έδωσε ο υπουργός ΠΕΝ, Γ. Σταθάκης.

περισσότερα..

Μείνετε ενημερωμένοι

Σταθάκης για «Εξοικονομώ II»: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για 17.000 άτομα και μπήκαν 1,5 εκατ.»

Tags:

Ημασταν προετοιμασμένοι για 17.000 άτομα και τις πρώτες δύο ώρες είχαμε 1,5 εκατ. «χτυπήματα» και το σύστημα έπεσε γιατί εντοπίσαμε 60 κόμβους που έστελναν αλλεπάλληλες εισόδους», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκης για την κατάρρευση της πλατφόρμας για το «Εξοικονομώ κατ’οίκον».

περισσότερα..

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ: Οι επίσημες προτάσεις του ΤΕΕ

Tags:

Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη για το νέο πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον» έστειλε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, εκφράζοντας την αγωνία χιλιάδων μηχανικών ανά την Ελλάδα και το ενδιαφέρον των πολιτών, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις καθυστερήσεις ενεργοποίησης του πληροφοριακού συστήματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΤΕΕ.

περισσότερα..

Μείνετε ενημερωμένοι

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον II: Τη Δευτέρα τελικά η κατάθεση των αιτήσεων

Tags:

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, στις 12:00 μ.μ., θα ενεργοποιηθεί τελικά η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», στο πληροφοριασκό σύστημα που έχει δημιουργηθεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα του υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

περισσότερα..

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ: Βγήκαν τα παραρτήματα!

Tags:

Τον Οδηγό Εφαρμογής του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και τα Παραρτήματά του, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

περισσότερα..

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον: Πότε ξεκινάει τελικά η υποβολή των αιτήσεων

Tags:

Στις 8 Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει το νέο «Εξοικονομώ Κατ’ οίκον», για το οποίο θα διατεθούν συνολικά 500 εκατομμύρια ευρώ. Από το πρόγραμμα αναμένεται να ωφεληθούν περισσότερα από 40.000 νοικοκυριά.

περισσότερα..

Μείνετε ενημερωμένοι

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ: Αίτημα τροποποίησης του οδηγού για τα συστήματα σκίασης

Tags:

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος απηύθυνε Υπόμνημα προς τον κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, αναφερόμενος σε θέματα που σχετίζονται με το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ».

περισσότερα..

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ: Συγκροτήθηκε η επιτροπή παραλαβής της πλατφόρμας των αιτήσεων

Tags:

Τη σύσταση και συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής της σύμβασης δωρεάς του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, στο οποίο θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και η παρακολούθηση της πορείας τους για ένταξη στις χρηματοδοτούμενες δράσεις του νέου προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», αποφάσισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

περισσότερα..

Εξοικονομώ: Δημοσιεύτηκε ο οδηγός του προγράμματος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Tags:

Εξοικονομώ κατ' οίκον

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του exoikonomisi.ypen.gr και ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 28/02/2018.

περισσότερα..

Μείνετε ενημερωμένοι