Στην Energycert πιστεύουμε στην ομαδικότητα, την διαρκή αυτοβελτίωση και τις καλές μακροχρόνιες σχέσεις.
Έλα μαζί μας!

Προνόμια

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ & ΟΡΑΜΑ

Η βάση της Energycert είναι οι διπλωματούχοι μηχανικοί της. Όλοι έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου των ενεργειακών αναβαθμίσεων και αγάπη προς αυτό. Τους προσφέρουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον που τους βοηθάει να είναι αποδοτικοί και να βελτιώνονται καθημερινά.

ΟΜΑΔΑ & MENTORING

Ανέπτυξε τις δεξιότητές σου δίπλα σε ταλαντούχους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου έχοντας επαφή με μηχανικούς διαφορετικών ειδικοτήτων αλλά και συνεργάτες από ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων.
Γνώρισε την ομάδα και έλα να δουλέψουμε μαζί!.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Άρπαξε την ευκαιρία να δουλέψεις σε ένα περιβάλλον με πολλές προκλήσεις και ταχεία ανάπτυξη, σε μία εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα έχοντας ένα μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο.

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας

Πολιτικός Μηχανικός – Υπεύθυνος Γραφείου – Αθήνα

Η Energycert αναζητά Πολιτικό Μηχανικό με έδρα την Αθήνα για τη στελέχωση θέσης πλήρους απασχόλησης στον τομέα των ενεργειακών αναβαθμίσεων και ανακαινίσεων κτιρίων, έκδοσης οικοδομικών αδειών, διεκπεραίωσης φακέλων αυθαιρέτων και μελετών στατικής επάρκειας.

Δες περισσότερα για αυτή τη θέση

Νέος Πολιτικός Μηχανικός – Ηράκλειο

Η Energycert αναζητά Πολιτικό Μηχανικό με έδρα το Ηράκλειο για τη στελέχωση θέσης πλήρους απασχόλησης στον τομέα των ενεργειακών αναβαθμίσεων και ανακαινίσεων κτιρίων, έκδοσης οικοδομικών αδειών, διεκπεραίωσης φακέλων αυθαιρέτων και μελετών στατικής επάρκειας.

Δες περισσότερα για αυτή τη θέση

Μηχανολόγος Μηχανικός – Αθήνα

Η Energycert αναζητά Μηχανολόγο Μηχανικό με έδρα την Αθήνα για τη στελέχωση θέσης πλήρους απασχόλησης στον τομέα των ενεργειακών αναβαθμίσεων κτιρίων, κτιριακών μηχανολογικών μελετών / έργων και μελετών / έργων ψύξης-θέρμανσης.

Δες περισσότερα για αυτή τη θέση

Γραμματέας – Αθήνα

Η Energycert αναζητά Γραμματέα με έδρα την Αθήνα για τη στελέχωση θέσης πλήρους απασχόλησης.

Δες περισσότερα για αυτή τη θέση

Μηχανολόγος Μηχανικός – Ηράκλειο

Η Energycert αναζητά Μηχανολόγο Μηχανικό με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης για τη στελέχωση θέσης πλήρους απασχόλησης στον τομέα των ενεργειακών αναβαθμίσεων κτιρίων, κτιριακών μηχανολογικών μελετών / έργων και μελετών / έργων ψύξης-θέρμανσης.

Δες περισσότερα για αυτή τη θέση

Δεν βρίσκετε τη θέση που σας ενδιαφέρει; Στην Energycert μας ενδιαφέρει πάντα να γνωρίζουμε νέους πιθανούς συνεργάτες.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected]

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας!