Η ομάδα μας – διπλωματούχοι μηχανικοί και πιστοποιημένοι ενεργειακοί επιθεωρητές- παρέχει υπηρεσίες Ενεργειακού Ελέγχου, Πράσινης Ανακαίνισης (Ενεργειακής Αναβάθμισης) και έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ).

Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της εποχής, έχουμε ως σκοπό να σας προσφέρουμε ποιοτικές και στοχευμένες λύσεις για να αντιμετωπίσετε τα ενεργειακά προβλήματα του σπιτιού σας που επηρεάζουν τα λειτουργικά του έξοδα και τις συνθήκες διαβίωσης.

Κουτάντου Ελένη energycert

Κουτάντου Ελένη

Πολιτικός Μηχανικός MSc
Η Ελένη Κουτάντου είναι Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στην μελέτη ενεργειακής απόδοσης κτιρίων με έμφαση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό, στην ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων καθώς και στους ενεργειακούς ελέγχους. Επιπλέον, έχει ασχοληθεί εκτενώς με στατικές μελέτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων και με υδραυλικές μελέτες (Μελετητής Α’ τάξης), με ενισχύσεις/επισκευές κτηρίων, με διαχείριση και επίβλεψη έργων (Μηχανικός Εργοταξίου), και με έκδοση οικοδομικών αδειών.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός, ΑΠΘ
MSc Αντισεισμικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής, ΑΠΘ
MSc Διαχείριση Τεχνικών Έργων, ΕΑΠ
Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτηρίων Γ’ Τάξης
Κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου Α’ Τάξης

Κεχαγιά Νίκη energycert

Κεχαγιά Νίκη

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc
Η Κεχαγιά Νίκη είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εμπειρία στην επιθεώρηση Η/Μ συστημάτων, στην εκπόνηση ηλεκτρολογικών μελετών και στην διεξαγωγή ενεργειακών επιθεωρήσεων και ενεργειακών ελέγχων. Επιπλέον έχει εμπειρία στην ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων και στην επίβλεψη ανακαίνισης κτηριακών έργων.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, ΔΠΘ
MSc Έξυπνα Δίκτυα & Κτίρια, GINP, Γαλλία

Βουτσά Κατερίνα energycert

Βουτσά Κατερίνα

Πολιτικός Μηχανικός MSc
Η Βουτσά Κατερίνα είναι Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στην ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, λεβήτων και κλιματιστικών καθώς και στους ενεργειακούς ελέγχους. Επίσης, έχει ασχοληθεί με την εκπόνηση υδραυλικών μελετών για τον δημόσιο τομέα.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός, ΑΠΘ
MSc Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής, ΕΑΠ
Ενεργειακός Επιθεωρητής A’ Τάξης

Στέλλα Λουβερδή energycert

Λουβερδή Στέλλα

Πολιτικός Μηχανικός
Η Στέλλα Λουβερδή είναι Πολιτικός Μηχανικός Μετσόβιου Πολυτεχνείου με εμπειρία στη διεξαγωγή ενεργειακών επιθεωρήσεων και ενεργειακών ελέγχων. Επιπλέον έχει εμπειρία στην έκδοση Οικοδομικών Αδειών, στην ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων και στην επίβλεψη κατασκευής/ανακαίνισης κτηριακών έργων. Επιπρόσθετα έχει εμπειρία στην εκπόνηση στατικών μελετών μεταλλικών κατασκευών.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός, ΕΜΠ
Ενεργειακός Επιθεωρητής Α΄ Τάξης

Λάμπρος Γραμματικός energycert

Γραμματικός Λάμπρος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Ο Λάμπρος Γραμματικός είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εμπειρία στη διεξαγωγή ενεργειακών επιθεωρήσεων και ενεργειακών ελέγχων.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, ΔΠΘ

Γιάννης Φλουρής energycert

Φλουρής Γιάννης

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
Ο Γιάννης Φλουρής είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ με εμπειρία στη διεξαγωγή ενεργειακών επιθεωρήσεων και ενεργειακών ελέγχων. Επιπλέον ασχολείται με την ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Στην Energycert:

  • Διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να εντοπίζουμε όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα σπίτι , π.χ. προβλήματα στη μόνωση, προβλήματα υγρασίας, κ.α.
  • Αναζητάμε την καλύτερη τεχνικά και οικονομικά λύση για εσάς και σας ενημερώνουμε για πιθανές πηγές χρηματοδότησης (π.χ. Εξοικονομώ κατ’ Οίκον).
  • Εγγυημένα συνεργαζόμενα συνεργεία αναλαμβάνουν την Πράσινη Ανακαίνιση του κτιρίου σας και ένας εξειδικευμένος μηχανικός ελέγχει και κατευθύνει τη διαδικασία των εργασιών.

Μέσω της ιστοσελίδας μας παρέχουμε συνεχή και άμεση ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την εξοικονόμηση ενέργειας και είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να λύσουμε τις απορίες σας και να σας κατευθύνουμε.

Καριέρα στην Energycert

Βρες εδώ τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Αν δεν βρεις ανοιχτή τη θέση που σε ενδιαφέρει, επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας το βιογραφικό σου. Αναζητάμε ταλαντούχους επαγγελματίες για την ομάδα μας που αναπτύσσεται διαρκώς!

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις