Η ομάδα μας, διπλωματούχοι μηχανικοί και πιστοποιημένοι ενεργειακοί επιθεωρητές, παρέχει ένα μεγάλο σύνολο υπηρεσιών όπως

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
 • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
 • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ
 • ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ
 • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
 • ΜΟΝΩΣΕΙΣ
 • ΨΥΞΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 • ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
 • ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ
 • ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
 • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της εποχής, έχουμε ως σκοπό να σας προσφέρουμε ποιοτικές και στοχευμένες λύσεις για να αντιμετωπίσετε τα ενεργειακά προβλήματα του σπιτιού σας που επηρεάζουν τα λειτουργικά του έξοδα και τις συνθήκες διαβίωσης.

Τα γραφεία μας

Οι μηχανικοί της Energycert σας περιμένουν σε ένα από τα γραφεία μας για να σας εξυπηρετήσουν από κοντά και να σας παρέχουν καθοδήγηση, συμβουλές και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση ή αναβάθμιση που σας ενδιαφέρει.

Γραφείο Αθήνας

Ελευθερίου Βενιζέλου 131Α – Νέα Ιωνία

περισσότερα

Γραφείο Ηρακλείου

Εθνομαρτύρων 5 – Ηράκλειο

περισσότερα

Γραφείο Θεσσαλονίκης

Καραολή & Δημητρίου 35 – Εύοσμος

περισσότερα

Η ομάδα μας

Κουτάντου Ελένη energycert

Κουτάντου Ελένη

Πολιτικός Μηχανικός MSc
Η Κουτάντου Ελένη είναι Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στην μελέτη ενεργειακής απόδοσης κτιρίων με έμφαση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό, στην ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων καθώς και στους ενεργειακούς ελέγχους. Επιπλέον, έχει ασχοληθεί εκτενώς με στατικές μελέτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων και με υδραυλικές μελέτες (Μελετητής Α’ τάξης), με ενισχύσεις/επισκευές κτηρίων, με διαχείριση και επίβλεψη έργων (Μηχανικός Εργοταξίου), και με έκδοση οικοδομικών αδειών.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός, ΑΠΘ
MSc Αντισεισμικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής, ΑΠΘ
MSc Διαχείριση Τεχνικών Έργων, ΕΑΠ
Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτηρίων Γ’ Τάξης
Κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου Α’ Τάξης

 
Γιάννης Φλουρής energycert

Φλουρής Γιάννης

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
Ο Φλουρής Γιάννης είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ με εμπειρία στη διεξαγωγή ενεργειακών επιθεωρήσεων και ενεργειακών ελέγχων. Επιπλέον ασχολείται με την ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

 
Ηρώ Βουμβουλάκη energycert

Βουμβουλάκη Ηρώ

Οικονομολόγος
Η Ηρώ Βουμβουλάκη είναι πτυχιούχος απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς με εμπειρία στην υποστήριξη επιχειρήσεων.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Οικονομολόγος

 
Παπαδογιαννάκης Δημήτριος energycert

Παπαδογιαννάκης Δημήτρης

Πολιτικός Μηχανικός M.Sc.
Ο Παπαδογιαννάκης Δημήτρης είναι Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στον έλεγχο ενεργειακής απόδοσης κτιρίων και στη διεξαγωγή ενεργειακών μελετών. Επιπλέον ασχολείται με τη ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων καθώς και με την εκπόνηση μελετών στατικής επάρκειας.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός, ΑΠΘ
M.Sc. Δομοστατικός Σχεδιασμός & Ανάλυση των Κατασκευών, ΕΜΠ
Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων Α’ Τάξης

 
Αραμπατζής Γεώργιος energycert

Αραμπατζής Γιώργος

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
O Αραμπατζής Γιώργος είναι Πολιτικός Μηχανικός TE με εμπειρία στη διεξαγωγή ενεργειακών επιθεωρήσεων και ενεργειακών ελέγχων. Επιπλέον ασχολείται με την ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων, καθώς επίσης και με την έκδοση οικοδομικών αδειών.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
MSc Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων
Πιστοποιημένος Τεχνικός προγραμματισμού SMART BUILDINGS

 
Μαρία Χαιρέτη energycert

Χαιρέτη Μαρία

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Η Μαρία Χαιρέτη είναι Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στον έλεγχο ενεργειακής απόδοσης κτιρίων και στη διεξαγωγή ενεργειακών επιθεωρήσεων. Επιπλέον ασχολείται με τη ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

 
Τσάμαρης Κωνσταντίνος energycert

Τσάμαρης Κωνσταντίνος

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
Ο Κώστας Τσάμαρης είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε & Περιβαλλοντολόγος Μηχανικός Τ.Ε. με εμπειρία στην κατασκευή & επίβλεψη νέων κατοικιών, στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων με πιστοποίηση εξειδικευμένης τοποθέτησης εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων, καθώς και στις ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός, Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης
Περιβαλλοντολόγος Μηχανικός Α.Τ.Ε.Ι Κοζάνης

 
 
Δημήτρης Παπαϊωάννου Energycert

Παπαϊωάννου Δημήτρης

Πολιτικός Μηχανικός MSc
Ο Παπαϊωάννου Δημήτρης είναι Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στον έλεγχο ενεργειακής απόδοσης κτιρίων και στη διεξαγωγή ενεργειακών μελετών. Επιπλέον ασχολείται με τη ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων, με την εκπόνηση μελετών στατικής επάρκειας, με τη διαχείριση και επίβλεψη έργων (Μηχανικός Εργοταξίου) καθώς και με έκδοση οικοδομικών αδειών.
Σπουδές – Πιστοποιήσεις
Πολιτικός Μηχανικός, ΕΜΠ
MSc Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών, ΕΜΠ
Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων Α’ Τάξης
Κάτοχος Εργοληπτικού Πτυχίου Α’ Τάξης

 

 
 

Στην Energycert:

 • Διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να εντοπίζουμε όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα σπίτι , π.χ. προβλήματα στη μόνωση, προβλήματα υγρασίας, κ.α.
 • Αναζητάμε την καλύτερη τεχνικά και οικονομικά λύση για εσάς και σας ενημερώνουμε για πιθανές πηγές χρηματοδότησης (π.χ. Εξοικονομώ κατ’ Οίκον).
 • Εγγυημένα συνεργαζόμενα συνεργεία αναλαμβάνουν την Πράσινη Ανακαίνιση του κτιρίου σας και ένας εξειδικευμένος μηχανικός ελέγχει και κατευθύνει τη διαδικασία των εργασιών.

Μέσω της ιστοσελίδας μας παρέχουμε συνεχή και άμεση ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την εξοικονόμηση ενέργειας και είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να λύσουμε τις απορίες σας και να σας κατευθύνουμε.

Καριέρα στην Energycert

Βρες εδώ τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Αν δεν βρεις ανοιχτή τη θέση που σε ενδιαφέρει, επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας το βιογραφικό σου. Αναζητάμε ταλαντούχους επαγγελματίες για την ομάδα μας που αναπτύσσεται διαρκώς!

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις