Νέα | Σπίτι μου

«Σπίτι μου»: Πώς η ENERGYCERT μπορεί να σας βοηθήσει

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις των νέων ηλικίας 25-39 ετών που θέλουν να αποκτήσουν πρώτη κατοικία μέσω χαμηλότοκων δανείων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σπίτι μου» και η συμβολή των μηχανικών της ENERGYCERT είναι σημαντική για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα αφορά 10.000 νέους γαι αγορά πρώτης κατοικίας μέχρι 200.000€, έως 150 τ.μ. και παλαιότητας από 15 έτη και άνω.

Διάβασε εδώ τον Οδηγό του προγράμματος «Σπίτι μου»

Η ENERGYCERT μπορεί να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει, ώστε οι πιθανότητες ένταξής σας στο πρόγραμμα να αυξηθούν και να διεκδικήσετε ένα από τα χαμηλότοκα ή άτοκα δάνεια, προκειμένου να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας σπίτι.

Πολλά από τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» προς το πιστωτικό ίδρυμα για την πραγματοποίηση ελέγχου, αφορά σε ζητήματα τεχνικής φύσης.

Επικοινωνήστε, λοιπόν, με τους έμπειρους μηχανικούς της ENERGYCERT οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία για το πρόγραμμα «Σπίτι μου».

Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» με τα οποία θα σας βοηθήσει ένας έμπειρος μηχανικός της ENERGYCERT:

Αναφορικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προβλέπεται ότι:

1. Η ηλικία του αιτούντος αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γέννησης ή αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

2. Η οικογενειακή κατάσταση (σε περίπτωση π.χ. μονογονεϊκής οικογένειας ή οικογένειας πολυτέκνων) αποδεικνύεται με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που έχει εκδοθεί όχι νωρίτερα από 1 μήνα πριν την υποβολή της αίτησης για χορήγηση δανείου. Ειδικά ως προς την απόδειξη της ιδιότητας του μονογονέα, ο αιτών πρέπει να προσκομίσει πρόσθετα δικαιολογητικά κατά περίπτωση (χηρεία, διαζύγιο, λύση συμφώνου συμβίωσης, ανικανότητα του άλλου γονέα για την άσκηση γονικής μέριμνας, υιοθεσία από ένα μόνο γονέα κ.α.).

3. Για τον προσδιορισμό των εισοδημάτων των αιτούντων χρησιμοποιούνται τα δεδομένα της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, του τελευταίου φορολογικού έτους. Στην περίπτωση συζύγων ή μερών συμφώνου συμβίωσης, λαμβάνεται υπόψη το οικογενειακό τους εισόδημα, ανεξαρτήτως εάν υποβάλλουν χωριστές δηλώσεις ή εάν υποβάλλει αίτηση για χορήγηση δανείου ο ένας εκ των δυο. Ως δικαιολογητικά έγγραφα για το στοιχείο αυτό μπορεί να υποβληθεί είτε η Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Ε1) του τελευταίου φορολογικού έτους, είτε το Εκκαθαριστικό Σημείωμα/Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Φυσικών Προσώπων του τελευταίου φορολογικού έτους. Αντίστοιχα, σε περίπτωση συζύγων ή μερών συμφώνου συμβίωσης, τα ως άνω έγγραφα υποβάλλονται και από τους δυο, ανεξαρτήτως εάν υποβάλλουν χωριστές δηλώσεις ή εάν υποβάλλει αίτηση για χορήγηση δανείου ο ένας εκ των δυο.

4. Για τη διαπίστωση ύπαρξης ή μη ακινήτου κατάλληλου για την κατοικία τους, οι αιτούντες υποβάλλουν τη Δήλωση στοιχείων ακινήτου (Ε9) του τελευταίου έτους και Πιστοποιητικό Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ.) του τελευταίου έτους. Στην περίπτωση συζύγων ή μερών συμφώνου συμβίωσης, υποβάλλονται και τα αντίστοιχα έγγραφα των συζύγων ή μερών συμφώνου συμβίωσης, ανεξάρτητα εάν η αίτηση για τη χορήγηση του δανείου υποβάλλεται από κοινού ή από τον έναν εκ των δυο.

Τι σας προσφέρει η ENERGYCERT – Άλλες επιλογές

Στην ENERGYCERT – Κατασκευαστική φτιάχνουμε το σπίτι… της καρδιάς σας!

Ακόμα και να μην ενταχθείτε στο πρόγραμμα «Σπίτι μου», αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να αποκτήσετε σπίτι, επικοινωνήστε με την ENERGYCERT. Μιλώντας με τους έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες της εταιρείας μας σε Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Άγιο Νικόλαο Κρήτης, θα λάβετε πλήρη ενημέρωση για το πώς να αποκτήσετε νέο σπίτι.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κατοικιών, σχεδιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια το έργο, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά και φυσικά αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας. Από την αρχιτεκτονική μελέτη, στην εσωτερική διακόσμηση και τέλος την υλοποίηση της κατασκευής.

Από την άλλη, αν έχετε στη διάθεσή σας ένα ακίνητο το οποίο θα θέλατε να ανακαινίσετε, η ENERGYCERT – Κατασκευαστική είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για εσάς. Οι μηχανικοί μας μελετούν το τι εργασίες πρέπει να γίνουν, επιβλέπουν συνεχώς τα στάδια της κατασκευής και συντονίζουν τα συνεργεία, ενώ στο τέλος σας παραδίδουν το σπίτι… με το κλειδί στο χέρι.

Μη χάνετε, λοιπόν, χρόνο.

Επικοινωνήστε με την ENERGYCERT, συζητήστε με τους μηχανικούς μας και επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.