Νέα | Εξοικονόμηση Ενέργειας

ΥΠΕΝ – «Εξοικονομώ 2021»: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις εκκρεμείς αιτήσεις – Νέα ημερομηνία για τις πολυκατοικίες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ 2021» άνοιξε ξανά από τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 17:00 και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 15 Απριλίου για όλες τις εκκρεμείς αιτήσεις, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ.

Συγκεκριμένα, το ΥΠΕΝ στην ανακοίνωσή του για τις εκκρεμείς αιτήσεις αναφέρει πως αυτή η διαδικασία αφορά μόνο όσους δεν προχώρησαν σε οριστική υποβολή της αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η υποβολή αιτήσεων για τις πολυκατοικίες θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για τις εκκρεμείς αιτήσεις του «Εξοικονομώ 2021»:

«Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 17:00, έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου, ανοίγει ξανά η ψηφιακή πλατφόρμα του «Εξοικονομώ 2021», μόνο για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη διαδικασία αλλά δεν προχώρησαν σε οριστική υποβολή της αίτησης για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Οι αιτήσεις σε εκκρεμότητα αφορούν σε μονοκατοικίες/μεμονωμένα διαμερίσματα.

Τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις πολυκατοικίες, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022».

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΥΠΕΝ.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για τις πολυκατοικίες

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για τις πολυκατοικίες επρόκειτο να ξεκινήσουν 21/3/2022. Ωστόσο, οι εκκρεμείς αιτήσεις που υπήρχαν, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, έκαναν την ηγεσία του ΥΠΕΝ να… αλλάξει γνώμη.

Όταν ολοκληρώθηκε, λοιπόν, η διαδικασία για τα μεμονωμένα διαμερίσματα, το Υπουργείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μονοκατοικών / μεμονωμένων διαμερισμάτων για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

Η προβλεπόμενη έναρξη υποβολής αιτήσεων πολυκατοικίας για τις 21/3/2022 μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, σύμφωνα με τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του προγράμματος που θα δημοσιευτεί σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως μέχρι τις 4 Απριλίου».

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.