Νέα | εξοικονομώ

Αίτημα για παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης έργου «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για παράταση προθεσμίας στην ολοκλήρωση έργου του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ.

Μία ανακοίνωση που έρχεται την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία οριστικής υποβολής των εκκρεμών αιτήσεων διαμερισμάτων και μονοκατοικιών στο «Εξοικονομώ 2021».

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για την παράταση προθεσμίας του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»:

«Αίτημα για παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης έργου «Εξοικονομώ – Αυτονομώ:

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι του Προγράμματος έχουν τη δυνατότητα υποβολής αιτήματος παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης έργου κατά τρεις (3) μήνες. Το αίτημα υποβάλλεται από τον ωφελούμενο ή το σύμβουλο έργου, μέσω του πληροφοριακού συστήματος στην καρτέλα Προθεσμίες (στήλη Αίτημα παράτασης) της αίτησης. Εφόσον υπάρχει ενεργή δυνατότητα αιτήματος παράτασης, αυτό δύναται να υποβληθεί μέχρι τη λήξη της αρχικής προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου. H παράταση λαμβάνεται αυτόματα και δίνεται μία φορά.

Για αιτήσεις στις οποίες η προθεσμία ολοκλήρωσης έργου λήγει στις 8/4/2022, το αίτημα δύναται να υποβληθεί έως και τις 8/4/2022 (ώρα 23:59). Ως νέα προθεσμία ολοκλήρωσης έργου θα καταστεί η 7/7/2022».

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ 2021» άνοιξε ξανά από τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 17:0. Θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 15 Απριλίου για όλες τις εκκρεμείς αιτήσεις, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ.

Συγκεκριμένα, το ΥΠΕΝ στην ανακοίνωσή του για τις εκκρεμείς αιτήσεις αναφέρει πως αυτή η διαδικασία αφορά μόνο όσους δεν προχώρησαν σε οριστική υποβολή της αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η υποβολή αιτήσεων για τις πολυκατοικίες θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για τις πολυκατοικίες

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μονοκατοικών / μεμονωμένων διαμερισμάτων για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

Η προβλεπόμενη έναρξη υποβολής αιτήσεων πολυκατοικίας για τις 21/3/2022 μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, σύμφωνα με τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του προγράμματος που θα δημοσιευτεί σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως μέχρι τις 4 Απριλίου».

Πηγή: b2green.gr

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.