Νέα | Energycert

Η ENERGYCERT με νέο γραφείο στον Άγιο Νικόλαο!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Η κατασκευαστική εταιρεία ENERGYCERT ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ανατολική Κρήτη με τη συγχώνευσή της εταιρείας ΟΙΚΟTECH, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών ακινήτων της περιοχής και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών. Επεκτείνει έτσι τις δραστηριότητες της πέραν του Ηρακλείου, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία σύμπραξη που θα βελτιώσει τις υπηρεσίες της ENERGYCERT τόσο στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης όσο και της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων μέσα από τα προγράμματα «Εξοικονομώ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το νέο γραφείο της ENERGYCERT στον Άγιο Νικόλαο είναι στελεχωμένο από έμπειρους επαγγελματίες. Σε αυτούς μπορεί να απευθυνθεί ο ενδιαφερόμενος ανά πάσα στιγμή προκειμένου να τον καθοδηγήσουν σε οτιδήποτε αυτός χρειαστεί.

Εξάλλου, το ενδιαφέρον των κατοίκων του Αγίου Νικολάου για το «Νέο Εξοικονομώ» είναι ήδη μεγάλο. Οι πολίτες από την πρώτη στιγμή άρχισαν να κλείνουν το ραντεβού τους ώστε οι μηχανικοί της ENERGYCERT να τους δείξουν το δρόμο για το καινούριο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και όχι μόνο.

Στη διεύθυνση του νέου γραφείου στον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται ο Στέλιος Νικολακάκης, Μηχανολόγος Μηχανικός με πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης ξενοδοχειακών μονάδων. Ταυτόχρονα, σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των έργων της εταιρείας έχει ο Νίκος Καρανικόλας, ιδρυτής της ΟΙΚΟTECH που έχει ενταχθεί στο νέο σχήμα της ENERGYCERT

 

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ» βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Διαβάστε ΕΔΩ το ενημερωτικό φυλλάδιο για το «Νέο Εξοικονομώ».

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.