Έργα ανακαίνισης & κατασκευής

Energycert - Ανακαίνιση διαμερίσματος – Βούλα, Αττική – Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ

Ανακαίνιση διαμερίσματος – Βούλα, Αττική – Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ

Ανακαίνιση & ενεργειακή αναβάθμιση

Η Energycert ανέλαβε την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση διαμερίσματος στη Βούλα Αττικής, στο πλαίσιο του Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ. Αντικαταστάθηκαν τα παλιά κουφώματα με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Αντικαταστάθηκαν οι τέντες και έγινε μόνωση της πιλοτής αλλά και δύο όψεων, εξωτερικά της κρεβατοκάμαρας, στην πίσω πλευρά του διαμερίσματος.

Παρεμβάσεις

  • Αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων και παντζουριών με νέα κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα της εταιρείας Αlumil. Σειρά S560LT για συρόμενα- επάλληλα, σειρά S350 για συρόμενα- χωνευτά και σειρά 9660 για σταθερά- ανοιγόμενα. Διαθέτουν διπλά ενεργειακά τζάμια 4 εποχών με Argon, σίτες και παντζούρια.
  • Αντικατάσταση συστημάτων σκίασης. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν ηλεκτρικές τέντες χρώματος εκρού με βραχίονες, ηλεκτρικές ρολοκουρτίνες της εταιρείας Biostor και μηχανισμοί από σίδερα γαλβανιζέ.
  • Τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης επί της πιλοτής 155 τετραγωνικών μέτρων και σε δύο τοίχους εξωτερικά του δωματίου της κρεβατοκάμαρας, με ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης DUROSOL EXTERNAL, με πολυστερίνη EPS 150, πάχους 6cm.

Εξοικονόμηση ενέργειας Ε-Β

Φωτογραφίες έργου

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τζιαμαλής

Energycert project location icon

Τοποθεσία

Βούλα
Energycert project date icon

Χρονολογία υλοποίησης

2021
Energycert project type icon

Είδος εργασίας

Ανακαίνιση

Εξοικονόμηση ενέργειας

31%

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Aν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε στην Ανακαίνιση του κτιρίου σας ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.