Νέα | αυθαίρετα

Η απάντηση του ΤΕΕ για τα προβλήματα στα πληροφοριακά συστήματα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Απάντηση για την προβληματική λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων δίνει το ΤΕΕ, έπειτα από την έντονη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν τον τελευταίο καιρό οι μηχανικοί.

Συγκεκριμένα, για τα προβλήματα που εμφανίζονται με τις οικοδομικές άδειες, την τακτοποίηση αυθαιρέτων, τους ελεγκτές δόμησης κτλ, το ΤΕΕ δίνει την εξής απάντηση:

«Λόγω της ταυτόχρονης λήξης προθεσμιών σε θέματα έκδοσης Οικοδομικών Αδειών και Αυθαιρέτων, παρατηρούνται, σε ώρες αιχμής, καθυστερήσεις στην απόδοση των πληροφοριακών συστημάτων. Οι ώρες αιχμής περιορίζονται στο διάστημα 10:00 με 14:30 τις εργάσιμες ημέρες. Παρακαλούνται οι συναλλασσόμενοι μηχανικοί, όπου είναι εφικτό, να επιλέγουν άλλο χρονικό διάστημα για την εργασία τους.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας έχει ήδη προβεί σε σημαντική επένδυση αναβάθμισης των αντίστοιχων συστημάτων με πολλαπλασιασμό της απόδοσής τους. Η αναβάθμιση αυτή θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του παρόντος έτους, διότι η μεταφορά δεδομένων και η διενέργεια δοκιμών απαιτεί την προσωρινή περιοδική παύση λειτουργίας των υπαρχόντων συστημάτων, η οποία δεν μπορεί να υλοποιηθεί μέχρι την παρέλευση των προθεσμιών.

Ζητάμε συγγνώμη για την προσωρινή αναστάτωση και διαβεβαιώνουμε ότι το ΤΕΕ θα συνεχίσει να επενδύει στην αναβάθμιση των συστημάτων υποβοήθησης της εργασίας των Μηχανικών».

Πηγή: b2green.gr

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.