Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική Απορρήτου)

Η εταιρεία Energycert τηρεί και εφαρμόζει υπεύθυνα τη νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων. Η Energycert αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου. Έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου υπέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016. Έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πως τα χρησιμοποιούμε. Η αποδοχή της συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται αναλυτικά σε αυτήν.

Προσωπικά δεδομένα

Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σας ταυτοποιούν ή μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα. Η χρήση της Ιστοσελίδας, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή, συγκατάθεση, συναίνεση, έγκριση και συμφωνία εκ μέρους του επισκέπτη με τους Όρους χρήσης και την παρούσα Πολιτική απορρήτου που ακολουθούμε.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου, προκειμένου να ενημερωθείτε:

  • σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς όταν επισκέπτεστε την Energycert.
  • πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να κοινοποιηθούν.
  • πώς προστατεύονται οι πληροφορίες αυτές και ποια είναι τα δικαιώματά σας.

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν. Χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από την Energycert.

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω της Ιστοσελίδας μας, μέσω τηλεφώνου ή εφαρμογών. Καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών από την Energycert.

Όταν κάνετε κάποια αγορά από εμάς ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μας εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας. Γι’ αυτόν τον λόγο σας έχουμε ως προτεραιότητα, ακούμε και λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη και τις επιθυμίες σας. Έτσι ώστε να κατανοήσουμε τις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε ότι αυτές αντικατοπτρίζονται στις επιχειρηματικές μας αποφάσεις. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών της Ιστοσελίδας και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή / και την ιδιοκτησία της Energycert. Οι επισκέπτες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη, ότι η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους και προς άλλους δικτυακούς τόπους. Η Energycert ωστόσο δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη για τις πρακτικές και όρους πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο των εν λόγω δικτυακών τόπων.

Διαδικασία εξαίρεσης – Δικαιώματα των χρηστών
  • Ο χρήστης μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του στη συλλογή δεδομένων που έχουν συλλεχθεί έως τώρα, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].
  • Επιπλέον, ο χρήστης δύναται να εξαιρεθεί από τη συλλογή δεδομένων από cookies τρίτων μέσα από την υπηρεσία Network Advertising Initiative. Επίσης από τη συλλογή δεδομένων των Google Cookies τροποποιώντας τις προσωπικές ρυθμίσεις στο Google’s Ads Settings.
  • Σύμφωνα με τις διατάξεις 13 επ. του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, έχετε:
    • δικαίωμα ενημέρωσης,
    • δικαίωμα πρόσβασης,
    • δικαίωμα διόρθωσης,
    • δικαίωμα διαγραφής,
    • δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,
    • δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων,
    • δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, περιλαμβανομένης της εναντίωσης στην αυτοματοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και στην κατάρτιση προφίλ,
    • δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συλλογή δεδομένων

Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας, σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Προσωπικά δεδομένα όπως (όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου) και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος ή με την εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας. Όταν επικοινωνείτε μαζί με οποιοδήποτε τρόπο π.χ. όταν κάνετε μια έρευνα αγοράς, ένα σχόλιο στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Πληροφορίες λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη και άλλα αναγνωριστικά ή διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σας στις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο.
  • Πληροφορίες συσκευής.
  • Τοποθεσία.
Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.

Σε κάθε υπολογιστή που συνδέεται στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός που είναι γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP). H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από την Energycert, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας εκ μέρους του επισκέπτη.

Η Ιστοσελίδα είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη κατά την περιήγηση του σε αυτήν. Αλλά και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των υπηρεσιών της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποστέλλονται στον υπολογιστή ενός χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Τα cookies αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του επισκέπτη αλλά δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του επισκέπτη, για στατιστικούς λόγους ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύει τη λήψη όλων των cookies ή να τον ειδοποιεί κατά την αποστολή ενός cookie. Ωστόσο, επισκέπτης της Ιστοσελίδας θα πρέπει να γνωρίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς cookies.

Ενδεικτικές περιπτώσεις στις οποίες σας ζητάμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα:
  • Όταν αγοράζετε προϊόντα στην Ιστοσελίδα μας ή μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου (call center).
  • Όταν εγγράφεστε για να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.
  • Όταν ζητάτε να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με προωθητικές ενέργειες marketing.
  • Όταν συμπληρώσετε μια από τις έρευνες πελατών μας.
  • Όταν υποβάλλετε αιτήματα.
Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν πρόκειται να συνάψουμε μία σύμβαση μαζί σας ή για συγκεκριμένους σκοπούς, μεταξύ άλλων όπως:

  • επεξεργασία παραγγελιών και πληρωμών για προϊόντα / υπηρεσίες που έχετε αγοράσει.
  • προωθητικές ενέργειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή με υπηρεσίες που προσφέρουν οι συνεργάτες μας και που πιστεύουμε ότι πιθανόν να σας ενδιαφέρουν, σε περίπτωση που έχουμε λάβει την συγκατάθεση σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτού μηνύματος σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προσφορές, προωθήσεις ή ειδικές εκδηλώσεις.
  • στατιστικούς λόγους.
  • εξατομίκευση της εμπειρίας σας & βελτίωση της ιστοσελίδα μας ώστε να προσφέρουμε περιεχόμενο και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.
  • διεξαγωγή προωθητικών ενεργειών ή διαμόρφωση νέων site features.
  • follow up (live chat , email  ή τηλεφωνήματα).
Έννομο συμφέρον

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου είναι απαραίτητο βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας ως επιχείρηση για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας, να απαντάμε και να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τα αιτήματα σας.
  • να απαντάμε σε ερωτήσεις, παράπονα, απαιτήσεις και σχόλια.
  • να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες, τις αγορές ή τους λογαριασμούς σας.
  • να σας παρέχουμε υλικό που σας ενδιαφέρει και να κάνετε πλοήγηση στους ιστότοπους μας.
  • να ενημερώνεστε για προωθητικές ενέργειες (στις οποίες βασιζόμαστε στη συγκατάθεση σας). π.χ. να προσαρμόζουμε τις επικοινωνίες ή να στέλνουμε στοχευμένα μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων και πλατφόρμες τρίτων.
  • να διεξάγουμε αναλύσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των καταναλωτών, της ανάλυσης των τάσεων και της οικονομικής ανάλυσης.
  • να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε περισσότερα για εσάς ως πελάτες, για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.
  • να λειτουργούμε, να αξιολογούμε και να βελτιώνουμε τις δραστηριότητες μας, συμπεριλαμβανομένων τον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων, του marketing και των διαφημιστικών προσπαθειών μας, ανάλυση και βελτίωση των υπηρεσιών μας, των προσφορών, των προωθητικών ενεργειών και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και άλλων τεχνολογιών.
  • να συμμορφωνόμαστε με τα αιτήματα σας σε σχέση με την άσκηση των δικαιωμάτων σας. π.χ. όταν μας ζητήσετε να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς marketing, θα διατηρήσουμε αυτό το αρχείο στις λίστες κατάργησης προκειμένου να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημα σας.
  • να χρησιμοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. σε σχέση με έρευνα από δημόσια αρχή), όπου έχουμε νόμιμο δικαίωμα ή καθήκον.
  • να διατηρούμε το δικαίωμα επικοινωνίας μαζί σας αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές.
  • για την προστασία, τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων.
  • για την ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών, προκειμένου να λάβουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, ζημιά, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
Συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όπως:

  • να σας εντοπίσουμε όταν επικοινωνείτε μαζί μας.
  • να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
  • να βοηθήσουμε δημόσια αρχή. π.χ. αστυνομία.
Για το δικό σας «όφελος»

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το δικό σας «όφελος» για παράδειγμα:

  • Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες για σκοπούς όπως:
    • εξατομίκευση της εμπειρίας των επισκεπτών μας στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου.
    • παροχή υλικού (συμπεριλαμβανομένη και της διαφήμισης) προσαρμοσμένο στο δικό σας ενδιαφέρον και στο τρόπο με τον οποίο περιηγείστε στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου.
    • τη σωστή διαχείριση της επιχείρησης μας.
  • Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουμε στη διάγνωση τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μας. Να διαχειριστούμε τις ηλεκτρονικές (διαδικτύου) υπηρεσίες. Να εντοπίσουμε τους χρήστες των υπηρεσιών μας στο διαδίκτυο. Να στοχεύσουμε στη διαφήμιση και να συγκεντρώσουμε δημογραφικές πληροφορίες για εσάς. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες για να καθορίσουμε τα πρότυπα χρήσης και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που αποκτάμε για εσάς και με άλλους τρόπους, για τους οποίους σας ενημερώνουμε τη στιγμή που συλλέγονται τα δεδομένα σας. Έτσι ώστε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

Η Εταιρεία μπορεί να μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες εσωτερικά. Τα μέλη της Εταιρείας που λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν τις πληροφορίες εκτός από τις περιπτώσεις που υπάρχει συναίνεση.

Οι πάροχοι υπηρεσιών μας

Συνεργαζόμαστε με παρόχους, προμηθευτές και οργανισμούς, οι οποίοι μπορούν να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας, αλλά με την προϋπόθεση ότι τηρούν τους κανόνες ασφαλείας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μοιραζόμαστε μόνο πληροφορίες που τους επιτρέπουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εμάς ή να διευκολύνουμε την παροχή των υπηρεσιών τους σε εσάς.

Για παράδειγμα, ορισμένοι από τους παρόχους υπηρεσιών μας προβάλουν διαφημίσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και για τα προϊόντα των συνεργατών μας, των προμηθευτών μας και τρίτων μερών. Με την προϋπόθεση ότι εσείς έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας και αποδέχεστε να ενημερώνεστε για τις προωθητικές μας ενέργειες, ενδέχεται να δείτε διαφήμιση στο διαδίκτυο που έχουμε τοποθετήσει στους ιστότοπους που επισκέπτεστε ή στις διαδραστικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

Άλλοι οργανισμοί – Τρίτα μέρη

Με άξονα πάντα την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας συνεργαζόμαστε με τρίτες επιχειρήσεις. Τόσο ως προς την διασφάλιση των συναλλαγών σας, όσο και ως προς την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της Ιστοσελίδας μας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι όλοι μας οι συνεργάτες είναι ευθυγραμμισμένοι με το νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR: General Data Protection Regulation). Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι τα δεδομένα που παρέχονται στους εν λόγω συνεργάτες μας είναι τα απολύτως απαραίτητα, προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Πιο συγκεκριμένα:

Google – Mailchimp

Η μεταβίβαση πληροφοριών συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες της Google (Privacy Policy) καθώς και του Mailchimp (Privacy Policy).

Δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού (share) σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδα με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Πώληση / Συγχώνευση / Αλλαγή ελέγχου

Εάν υπάρξει πώληση, συγχώνευση, ενοποίηση, αλλαγή ελέγχου, μεταβίβαση ουσιωδών στοιχείων ενεργητικού, αναδιοργάνωση ή εκκαθάριση της Energycert τότε, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της, η Energycert δύναται να μεταβιβάσει, πουλήσει ή εκχωρήσει πληροφορίες που συλλέχθηκαν από την Ιστοσελίδα, σε ένα ή περισσότερα σχετικά τρίτα μέρη. Στην περίπτωση αυτή, η Energycert θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη της Ιστοσελίδας που επηρεάζονται πριν τη μεταβίβαση των προσωπικών στοιχείων ή πριν αποτελέσουν αντικείμενο διαφορετικής πολιτικής απορρήτου.

Αίτημα από δικαστικές / αστυνομικές / κυβερνητικές αρχές

Η Energycert ενδέχεται να παραχωρήσει δεδομένα προς τις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομικού αιτήματός προκειμένου να:

  • Συμμορφωθεί με εφαρμοστέους νόμους.
  • Ανταποκριθεί σε κυβερνητικές έρευνες (ή έρευνες από νομικές, κυβερνητικές ή ημι-κυβερνητικές ή τοπικές ή Αρχές Προστασίας διαδικτύου οποιουδήποτε είδους).
  • Συμμορφωθεί με έγκυρη νομική διαδικασία.
  • Προστατεύσει τα δικαιώματα και περιουσία της, την Ιστοσελίδα ή / και άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Μερικές φορές χρησιμοποιούμε συστήματα για να λάβουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις βάσει προσωπικών πληροφοριών που έχουμε (ή επιτρέπεται να συλλέγουμε από άλλους) σχετικά με εσάς ή την επιχείρηση σας. Αυτό μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι οι αποφάσεις μας είναι γρήγορες, δίκαιες, αποτελεσματικές και σωστές, με βάση αυτά που γνωρίζουμε.

MARKETING

Κατά την εγγραφή σας στο πελατολόγιο μας, τις πληροφορίες που μας παρέχετε τις χρησιμοποιούμε για διάφορους λόγους:
  • να σας ενημερώσουμε για υπηρεσίες ή προσφορές μας
  • να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν πρέπει να λάβουμε ή να σας παρέχουμε πρόσθετες πληροφορίες
  • να ελέγχουμε κάθε τόσο ότι είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε μηνύματα marketing, εάν έχουμε τη συγκατάθεση σας ή συγκεκριμένο λόγο. Αν έχετε λοιπόν συναινέσει σε αυτό, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω μίας ανάρτησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων κειμένου, κοινωνικών μέσων.

Επίσης μπορούμε να προωθήσουμε υπηρεσίες με ειδοποιήσεις και διαφημίσεις μέσω εφαρμογών. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε έναν επιχειρηματικό ή εμπορικό λόγο για να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας παρόλο που θα σας παρέχουμε πάντα την ευκαιρία να αντιταχθείτε στο marketing.

Μπορεί να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε ή να ενημερώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, αν αγοράσετε υπηρεσίες στο μέλλον. Θα σας ζητήσουμε επίσης να το κάνετε αυτό εάν υπάρξουν αλλαγές στη νομοθεσία, τη ρύθμιση ή τη δομή της επιχείρησης μας. Συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το άνοιγμα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και τα κλικ χρησιμοποιώντας βιομηχανικές τεχνολογίες. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας σε γενικές αποστολές ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος οποιουδήποτε από τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση με την Energycert προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του καθώς και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων, η Energycert ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού να μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του. Η Energycert λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Eλληνική και κοινοτική νομοθεσία και έχει υιοθετήσει διαδικασίες οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που ο χρήστης παρέχει μέσω της Ιστοσελίδας, για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες της. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Θα διατηρούμε τα δεδομένα σας καθ΄όλη την διάρκεια της συναλλακτικής σχέσης και για όσο χρονικό διάστημα έχουμε ενεργή συναίνεση για τους λόγους που έχει δοθεί.

DATA SECURITY 

Προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή προστασία των δεδομένων του χρήστη, η Ιστοσελίδα προσφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης SSL (τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε εν γένει οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Energycert διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους.

 

Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης: 18/07/2018