Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2021: Ευχές από την Ελένη Κουτάντου

eleni_koutantou_energycert

Σήμερα, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι πολύ σημαντική για την ENERGYCERT, καθώς είναι από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες που τις διευθύνει μία γυναίκα. Η διευθύντρια της ENERGYCERT, Ελένη Κουτάντου, εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες και στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:


Οι σύγχρονες γυναίκες είμαστε αποτελεσματικές σε πολλαπλούς ρόλους που αποφασίζουμε να έχουμε στη ζωή μας. Έχουμε ένα μεγάλο εύρος ικανοτήτων αλλά πρέπει να προσπαθούμε για την πραγματοποίηση των ονείρων μας χωρίς να περιοριζόμαστε αποκλειστικά στους “γυναικείους” ρόλους που μας προτείνονται.

Ως πολιτικός μηχανικός δουλεύω αποτελεσματικά στο χώρο των κατασκευών, για περισσότερα από 10 χρόνια, εισπράττωντας καθημερινά σεβασμό από τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου.

Σήμερα, την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, δεν χρειαζόμαστε λουλούδια υποστήριξης. Χρειάζεται να δούμε τη φύση μας, μαζί με τις ικανότητές μας, σαν ευκαιρία, και όχι σαν εμπόδιο, στην πραγματοποίηση των στόχων μας.

Είμαι χαρούμενη που μπορώ και δίνω αυτό το παράδειγμα στην κόρη και εύχομαι το μήνυμα να φτάσει και να παρακινήσει περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με ότι τους αρέσει, ανεξάρτητα με ότι “ταιριάζει”.

Ελένη Κουτάντου
Διευθύντρια Κατασκευαστικής
ENERGYCERT