Νέα | ανακαίνιση κτιρίων

Μένουμε σπίτι & συνεχίζουμε εργασίες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Παρέχουμε υπηρεσίες μηχανικών με βασική προϋπόθεση την ασφάλεια και την υγεία τη δική σας αλλά και όλης της ομάδας μας.

Στην Εnergycert, χρησιμοποιούμε ευρέως τα μέσα που μας προσφέρει η τεχνολογία και σε συνδυασμό με τη γνώση των ανθρώπων της ομάδας μας στον τομέα τόσο της ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων όσο και σε όλες τις υπηρεσίες μηχανικών, συνεχίζουμε, παρ’ όλες τις δυσκολίες να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και τη μελέτη για το έργο σας και φροντίζουμε η διαδικασία αυτή να ολοκληρωθεί κυρίως απομακρυσμένα, αξιοποιώντας τη χρήση εργαλείων για τηλε-ραντεβού και αποστολή μηνυμάτων online (e-mail). Φυσικές συναντήσεις και αυτοψίες εφόσον απαιτηθούν, γίνονται λαμβάνοντας μέτρα ασφαλείας υψηλού επιπέδου. Μπορούμε μέσα από τις συζητήσεις μας καθώς και τη μελέτη των δεδομένων να σχεδιάσουμε για εσάς προτάσεις και λύσεις που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

Δουλεύουμε με ασφάλεια

Σε περιπτώσεις εργασιών σε κτήρια, όπως η ανακαίνιση εσωτερικών χώρων (μπάνιο, κουζίνα, πλακάκια, γυψοσανίδες κ.α.), οι εσωτερικές επισκευές, οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, η αντικατάσταση κουφωμάτων, προγραμματίζονται τα συνεργεία ώστε να μην έρχονται σε επαφή μαζί σας, να δουλεύουν μεμονωμένα και να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής (χρήση γαντιών, ειδικών στολών, μάσκας κτλ) και διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις. Ο συντονισμός και ο έλεγχος τήρησης των διαδικασιών για την προφύλαξη της υγείας τόσο της δική σας όσο και των συνεργατών μας, γίνεται εξ ολοκλήρου από μας. Μετά το πέρας των εργασιών γίνεται απολύμανση των αντικειμένων που ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους του συνεργείου και δίνονται σχετικές οδηγίες.

πράσινη ανακαίνιση energycert

Παράλληλα όλες οι εξωτερικές εργασίες όπως εξωτερικές επισκευές, επιχρίσματα, η θερμομόνωση κελύφους (όψεων- πυλωτής- δώματος), μπορούν να γίνονται με ασφάλεια καθώς δεν έρχεται κάποιο άτομο εντός του σπιτιού σας.

Αναλαμβάνουμε την εσωτερική ανακαίνιση του σπιτιού σας και σας το παραδίδουμε με “το κλειδί στο χέρι”.

  • Σας κάνουμε προτάσεις για την εσωτερική ανακαίνιση της κατοικίας σας.
  • Ετοιμάζουμε σε σχέδια όλες τις αλλαγές και σε φωτορρεαλιστικά μοντέλα για να έχετε καλύτερη εικόνα του τελικού αποτελέσματος πριν προχωρήσετε στην εργασία.
  • Αναλαμβάνουμε την διαδικασία της υλοποίησης, το συντονισμό και την επίβλεψη των συνεργείων μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Εμπιστευτείτε μας

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση από την ομάδας μας για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες με ακόμη περισσότερη ασφάλεια. Εμπιστευτείτε την Εnergycert και ξεκινήστε μαζί μας την μελέτη για το έργο που σας ενδιαφέρει.

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.