Νέα | Κτηματολόγιο

Κτηματολόγιο: Παράταση έως 8 Απριλίου για το Δήμο Μαλεβιζίου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Παράταση έως τις 8 Απριλίου για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο δόθηκε για τους δικαιούχους ιδιοκτησιών που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι δικαιούχοι ιδιοκτήτες του Μαλεβιζίου μπορούν να απευθύνονται στα δύο αρμόδια Γραφεία για το Κτηματολόγιο, στην περιοχή του Γιοφύρου και την περιοχή του Κρουσώνα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει παραχωρήσει χώρο στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κρουσώνα. Εκεί λειτουργεί Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού για τους σκοπούς του Κτηματολογίου από τις 08.00 έως τις 15.00.

Το Γραφείο Κτηματογράφησης της Κτηματολόγιο ΑΕ λειτουργεί στην οδό Μενελάου Παρλαμά, στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών στο Ηράκλειο (περιοχή Γιόφυρου), όπου πλέον και οι δικαιούχοι του Δήμου Μαλεβιζίου μπορούν να δηλώσουν τα δικαιώματά τους. Το Γραφείο Κτηματογράφησης στο Γιόφυρο λειτουργεί Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή ώρες 8:00π.μ. – 4:00μ.μ. και Τετάρτη ώρες 8:00π.μ. – 8:00μ.μ. Οι δικαιούχοι του Δήμου Μαλεβιζίου μπορούν να αντλούν πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-255800. Παράλληλα, μπορούν να ενημερώνονται και μέσω της ιστοσελίδας www.ktimaheraklion.gr.

Η υποβολή δηλώσεων είναι υποχρεωτική για όλους και αφορά στο δικαίωμα επί του ακινήτου και όχι στο ακίνητο. Ο Δήμος Μαλεβιζίου καλεί τους δικαιούχους να ενημερωθούν άμεσα, υποβάλλοντας τις απαραίτητες δηλώσεις ιδιοκτησίας. Στόχος να αποφύγουν πρόσθετες επιβαρύνσεις στο μέλλον. Η μη υποβολή δήλωσης συνεπάγεται τις κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

Προσοχή! Σύμφωνα με το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης, θα καταγραφούν στις πρώτες εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου.

Οδηγίες προς τους δικαιούχους καθώς και τα ειδικά έντυπα δήλωσης δικαιώματος διατίθενται στα αρμόδια Γραφεία Κτηματογράφησης και μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Πηγή: flashnews.gr

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.