Νέα | Ενεργειακή απόδοση

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ: Χρήματα τέλος για τις πέντε πρώτες περιφέρειες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες και εν μέσω τεράστιων προβλημάτων που εμφάνισε το πληροφοριακό σύστημα, εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμοι πόροι για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» στις πέντε Περιφέρειες για τις οποίες η πλατφόρμα ήταν ανοιχτή από τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, σήμερα, λίγο πριν τις 17:00 εξαντλήθηκαν τα κονδύλια και για τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Χθες είχαν τελειώσει οι πόροι, αν και αυξημένοι κατά 20%, για τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδος.

«Σας ενημερώνουμε ότι στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση του ΥΠΕΝ, εντός του συστήματος.

Όπως τονίζει το υπουργείο, «θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αιτήσεις που δεν έχετε οριστικοποιήσει και να ενταχθείτε σε λίστα επιλαχόντων. Οι αιτήσεις της λίστας θα ικανοποιηθούν εφόσον απελευθερωθούν δεσμευμένοι πόροι του προγράμματος ή προκύψουν πρόσθετοι πόροι».

Η ημερομηνία και ώρα εισόδου στο σύστημα για την ολοκλήρωση των εκκρεμών αιτήσεων θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση, καταλήγει το ΥΠΕΝ.

 

Πηγή: greenagenda.gr

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.