Νέα | Εξοικονομώ κατ' οίκον

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ: Συγκροτήθηκε η επιτροπή παραλαβής της πλατφόρμας των αιτήσεων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Τη σύσταση και συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής της σύμβασης δωρεάς του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, στο οποίο θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και η παρακολούθηση της πορείας τους για ένταξη στις χρηματοδοτούμενες δράσεις του νέου προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», αποφάσισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Σύμβαση Δωρεάς υπεγράφη μεταξύ της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου. Σημειώνεται, ακόμη, ότι, σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, η διαδικασία σύνδεσης των τραπεζών με το πληροφοριακό σύστημα θα ξεκινήσει σταδιακά από τις 15 Φεβρουαρίου και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε θα αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων.

Η Επιτροπή Παραλαβής του έργου απαρτίζεται από τους:

  • Ιωάννα Νίκου, Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μπαταγιάννη, Στέλεχος της Μονάδας Α της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας.
  • Δημήτριο Τσαλέμη, Προϊστάμενο της Μονάδας Β της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον Αχιλλέα Τηλέγραφο, Στέλεχος της Μονάδας Β της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας.
  • Ευφημία Στεφανίδου, Στέλεχος της ΕΤΕΑΝ Α.Ε., ως Μέλος, με αναπληρωτή τον Χρυσοβαλάντη Σφυράκη, Στέλεχος της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.

«Εκπρόσωπος της ΕΕΤ στην Επιτροπή Παραλαβής, σύμφωνα με τα άρθρα 1 και 2 της Σύμβασης Δωρεάς, ορίζεται ο Γιώργος Καμπουράκης, Διευθυντής της ΕΕΤ, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Χαμπεσή, Στέλεχος της ΕΕΤ, ο οποίος θα συμπράττει στο έργο της Επιτροπής σύμφωνα με τα οριζόμενα στα ανωτέρω άρθρα», προστίθεται στην απόφαση, που καταλήγει: «Το έργο της Επιτροπής περιγράφεται στα άρθρα 1 και 2 της ανωτέρω Σύμβασης Δωρεάς».

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.