Νέα | εξοικονομώ ΙΙ

Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον II – Γ’ κύκλος: Προτεραιότητα στους παλιούς αιτούντες θα δώσει το ΥΠΕΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Προτεραιότητα στους παλαιούς αιτούντες προσανατολίζεται να δώσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον επερχόμενο Γ’ κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον II».
Συγκεκριμένα, η προτεραιότητα αυτή αφορά στους αιτούντες οι οποίοι δεν προχώρησαν σε υλοποίηση λόγω έλλειψης χρόνου & εξάντλησης πόρων.

Τα παραπάνω ειπώθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ στελεχών του Υπουργείου και μελών της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας.

Συνοπτικά, οι εκπρόσωποι του ΥΠΕΝ ενημέρωσαν τα μέλη για τα εξής:

  1. Κατά τον επερχόμενο Γ’ Κύκλο του προγράμματος θα προηγηθούν οι παλαιοί αιτούντες οι οποίοι δεν προχώρησαν σε υλοποίηση λόγω έλλειψης χρόνου/εξάντλησης πόρων.
  2. Ο Γ’ Κύκλος του προγράμματος δεν θα εμπεριέχει καμία αλλαγή προκειμένου οι νέοι αιτούντες να μην έχουν ευνοϊκότερες ή δυσμενέστερες προϋποθέσεις από τους αιτούντες των προηγούμενων φάσεων του προγράμματος.
  3. Η μοναδική αλλαγή που μπορεί να συντελεστεί αφορά στο ύψος της επιδότησης, το οποίο ενδέχεται να διαμορφωθεί μειωμένο.
  4. Τέλος, σε ότι αφορά τον κλάδο της θέρμανσης, τα στελέχη του ΥΠΕΝ σημείωσαν πως περίπου το 60% των δικαιούχων της επιδότησης αφορούσε σε επεμβάσεις στον κλάδο της Θέρμανσης και του Κλιματισμού, έναντι του 20% που αφορούσε στον κλάδο κατά την προηγούμενη φάση του προγράμματος.

Πηγή: b2green.gr

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.