Νέα | Κτηματολόγιο

Εκπαιδευτικά βίντεο για το Ελληνικό Κτηματολόγιο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Μία σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο – παρουσιάσεις που απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και πολίτες παρουσιάζει το Ελληνικό Κτηματολόγιο, με γενικό τίτλο «Κάνετε το Κτηματολόγιο… κτήμα σας».

Ο σκοπός των βίντεο είναι η επεξήγηση των εφαρμογών που έχει το Ελληνικό Κτηματολόγιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η χρησιμότητά τους, όπως αναφέρει και το b2green.gr, είναι πολλαπλή. Υπάρχουν σε μορφή βίντεο έτσι ώστε, σε συλλογικό επίπεδο, να γίνεται η αντίστοιχη παρουσίαση από τον εισηγητή. Αλλά και σε ατομικό επίπεδο ο ενδιαφερόμενος να αποκτά «σφαιρική εικόνα» για την εκάστοτε ψηφιακή εφαρμογή. Παράλληλα μπορεί κανείς να τα εκτυπώσει σε μορφή παρουσίασης (pdf) με σκοπό να τα συμβουλεύεται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας όπως και το αντίστοιχο εγχειρίδιο.

Το πρώτο βίντεο διάρκειας 18 λεπτών αφορά στην Ηλεκτρονική Υποβολή Εγγραπτέων πράξεων από του δικηγόρους. Περιλαμβάνει οδηγίες για τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις πρόσβασης και υποβολής πράξεων. Τη διαχείριση και τη δημιουργία ψηφιακού φακέλου με τα στοιχεία του κάθε εγγράφου, οδηγίες για την αναζήτηση και τη εισαγωγή στοιχείων για κάθε πρόσωπο αλλά και για κάθε ακίνητο (πχ δημιουργία οριζόντιων ιδιοκτησιών), για την εισαγωγή εγγραπτέων πράξεων (τίτλοι κτήσεως, πιστοποιητικά κλπ), τον έλεγχο πληρότητας και την υποβολή του φακέλου καθώς και τις μεταβολές του και τη διαδικασία πληρωμής τελών και τυπικών ελλείψεων.

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο,  καλεί πολίτες και επαγγελματίες να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες του και να «κάνουν το Κτηματολόγιο… κτήμα τους» μέσω των εκπαιδευτικών βίντεο – παρουσιάσεων.

Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί από το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.