Νέα | Energycert

Έργο «Εξοικονομώ» με χρηματοδότηση 100% από την ENERGYCERT

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

 

Λύση στα προβλήματα και τις καθυστερήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ», φέρνει η κατασκευαστική εταιρεία ENERGYCERT.

Η ENERGYCERT αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες πανελλαδικά που αναλαμβάνει στο 100% τη χρηματοδότηση του επιδοτούμενου μέρους του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου. Παραβλέπει τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει στις εκταμιεύσεις από την πλευρά του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Χωρίς προκαταβολή ή επιβαρύνσεις, η ομάδα της ENERGYCERT είναι έτοιμη να αναλάβει οποιοδήποτε έργο «Εξοικονομώ» με χρηματοδότηση στο 100%!

Η ENERGYCERT παρέχει την υπηρεσία αυτή σε όλους τους πελάτες της που εντάχθηκαν στο τελευταίο «Εξοικονομώ». Για να μπορέσει ένας ωφελούμενος του «Εξοικονομώ», που δεν είναι πελάτης της ENERGYCERT, να επωφεληθεί από αυτή τη διαδικασία, είναι σημαντικό να γνωρίζει ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε μία σειρά από ελέγχους. Και αυτό για να διαπιστώσει ότι το έργο θα αποπληρωθεί χωρίς προβλήματα από το πρόγραμμα μετά την ολοκλήρωσή του.

Στη συνέχεια, και εφόσον το ακίνητο πληροί όλες τις προϋποθέσεις, η ENERGYCERT προγραμματίζει το έργο. Να σημειωθεί ότι επιβλέπει τις διαδικασίες του προγράμματος «Εξοικονομώ» από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του ΥΠΕΝ, δε χρειάζεται να ανησυχούν για τις καθυστερήσεις που προκύπτουν ή να οδηγούνται σε προπληρωμή της επιδότησης από τους ίδιους προς τους εργολάβους. Η διαδικασία θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για τους ίδιους, όσον αφορά στο επιδοτούμενο μέρος.

Η πληρωμή της ENERGYCERT γίνεται απευθείας από το πρόγραμμα.

Αν βρίσκεστε σε Κρήτη, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της ENERGYCERT. Οι άνθρωποι της εταιρείας θα σας ενημερώσουν για τη διαδικασία βήμα προς βήμα και θα καλύψουν τυχόν απορίες σας.

Η ENERGYCERT αναλαμβάνει το έργο σας κι εσείς… έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα έργα της ENERGYCERT.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της ENERGYCERT άμεσα!

 

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.