Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Η δήλωση των αυθαιρεσιών είναι απαραίτητη, ώστε η ιδιοκτησία σας να μπορεί χωρίς πρόβλημα να μεταβιβαστεί, πουληθεί ή ενοικιαστεί οποιαδήποτε στιγμή εσείς το θελήσετε.

Απευθυνθείτε στους έμπειρους μηχανικούς της Energycert, προκειμένου η τακτοποίηση του αυθαίρετου σας να δίνει γρήγορα και σωστά. Έτσι, από τη στιγμή που η ιδιοκτησία σας θα είναι 100% νόμιμη, αποφεύγετε να πληρώσετε υπέρογκα πρόστιμα, γλιτώνετε τον κίνδυνο το ακίνητο να κατεδαφιστεί, ενώ διασφαλίζετε μία σειρά από οφέλη τα οποία μόνο μέσω της νομιμοποίησης μπορείτε να έχετε.

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Η έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου κρίνεται υποχρεωτική σε πολλές περιπτώσεις, όπως είναι η τακτοποίηση αυθαιρέτων και τα προγράμματα «Εξοικονομώ».

Αν, λοιπόν, χρειάζεται να εκδώσετε Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, η έμπειρη ομάδα της Energycert μπορεί να αναλάβει όλη τη διαδικασία γρήγορα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εσείς αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μας παραδώσετε τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε ο υπεύθυνος μηχανικός μας να μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τη διαδικασία έκδοσης της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας.

Βεβαίωση Μηχανικού

Αναλαμβάνουμε την έκδοση της απαραίτητης βεβαίωσης μεταβίβασης σε 24 ώρες, από τη στιγμή που θα έχουμε στη διάθεσή μας απλά αντίγραφα των δικαιολογητικών που ακολουθούν:
  • τίτλος ιδιοκτησίας του ακινήτου
  • οικοδομική άδεια του ακινήτου (εφόσον υπάρχει ακίνητο)
  • εγκεκριμένα (πολεοδομικά) αρχιτεκτονικά σχέδια του ακινήτου (εφόσον υπάρχει ακίνητο)
  • νομιμοποιητικά έγγραφα τακτοποιήσεων ή ρυθμίσεων

Μελέτη ενεργειακής απόδοσης κτιρίου

Σε κάθε νέο κτίριο, καθώς και σε κάθε υφιστάμενο κτίριο που ανακαινίζεται ριζικά, απαιτείται η εκπόνηση Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης, η οποία περιλαμβάνει τις επιμέρους μελέτες θερμομόνωσης, θέρμανσης, ψύξης, ζεστού νερού χρήσης, φωτισμού κτλ, και πρέπει να υποβληθεί στην αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία για την έκδοση οικοδομικής άδειας.

Η ομάδα των μηχανικών μας, με εμπειρία σε θέματα ενεργειακού σχεδιασμού των κτιρίων, αναλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης ενεργειακής απόδοσης με άμεσο στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας του κτιρίου και επομένως την εξοικονόμηση των χρημάτων σας.
Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.