Νέα | Κτηματολόγιο

Κτηματολόγιο: Οι περιοχές που παίρνουν παράταση σε κτηματογράφηση & προανάρτηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Παράταση στις προθεσμίες για τη συλλογή δηλκώσεων ακίνητης περιουσίας στο Κτηματολόγιο δίνεται σε Ρέθυμνο και Κυκλάδες. Όπως ανακοίνωσε το «Ελληνικό Κτηματολόγιο», για το Ρέθυμνο η προθεσμία λήγει στις 15 Νοεμβρίου, ενώ για τις Κυκλάδες στις 20 του μήνα.

Αναφορικά τώρα με την προανάρτηση σε περιοχές της Πιερίας. Ο φορέας επισημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες που θα επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κτηματογράφησης και θα αιτηθούν διόρθωση ή ραντεβού έως τις 6 Οκτωβρίου, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους έως και την 20ή Οκτωβρίου 2021.

Επίσης παρατείνεται έως τις 5 Νοεμβρίου η προθεσμία επικοινωνίας με το Γραφείο Κτηματογράφησης και κατάθεσης αίτησης επανεξέτασης στοιχείων. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της διαδικασίας προανάρτησης στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, πλην του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας.

Παράταση σε Κυκλάδες και Ρέθυμνο

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από το Ελληνικό Κτηματολόγιο, παράταση δίνεται μέχρι την 20η Νοεμβρίου 2021 για τη συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας. σε περιοχές των Κυκλάδων. Αντίστοιχα μέχρι την 15η Νοεμβρίου 2021 σε περιοχές του Ρεθύμνου.

Όσες και όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές, καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους. Αυτό μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gov.gr.

Η νέα προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις Κυκλάδες λήγει στις 20-11-2021 για τους κατοίκους της ημεδαπής. Στις 5-1-2022 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για το Ρέθυμνο λήγει στις 15-11-2021 για τους κατοίκους της ημεδαπής. Και στις 30-12-2021 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική.

Πηγή: b2green.gr

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.