Νέα | εξοικονομώ

Δεκτές και οι νεοαποκτηθείσες κατοικίες στο «Εξοικονομώ 2021»

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Δεκτές στο «Εξοικονομώ 2021» θα γίνονται και οι νεοαποκτηθείσες κατοικίες, ο αποκλεισμός των οποίων στην προηγούμενη μορφή του οδηγού είχε προκαλέσει… θόρυβο.

Διορθώθηκε, λοιπόν, στην επίσημη σελίδα του προγράμματος αυτή η παράμετρος που αφορά τις νεοαποκτηθείσες κατοικίες για το «Εξοικονομώ 2021». Που απέκτησαν εμπράγματο δικαίωμα μετά την 31/12/2020. Συγκεκριμένα αναφέρεται στον Οδηγό πως: «Γίνεται δεκτή αίτηση ενεργειακής αναβάθμισης σε κατοικία, της οποίας το εμπράγματο δικαίωμα αποκτήθηκε μετά από την 31/12/2020 (πρόσφατη απόκτηση ακινήτου)».

Αν και δεν έχουν προστεθεί διευκρινίσεις αναφορικά με επιπλέον έγγραφες δεσμεύσεις για τις νεοαποκτηθείσες κατοικίες, υπενθυμίζουμε μέσω του b2green.gr, πως στο κείμενο της προδημοσίευσης του οδηγού, η σχετική πρόβλεψη ανέφερε:

«Εάν η κατοικία έχει αποκτηθεί κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος (πρόσφατη απόκτηση ακινήτου), θα ζητηθεί έγγραφη δέσμευση για την κύρια χρήση της κατοικίας».

Είμαστε πλέον σε αναμονή διευκρινίσεων. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους για την κατάθεση των απαιτούμενων εγγράφων κατά περίπτωση. Εν αναμονή και του ανοίγματος της πλατφόρμας μέσα στο μήνα.

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.