Νέα | εξοικονομώ

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ»: Ανοίγει ο δρόμος για το νέο πρόγραμμα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Την ίδια ώρα, μία κίνηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έρχεται να «φωτογραφίσει» την πολυπόθητη αυτή έναρξη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Σκρέκας υπέγραψε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση του έργου «Υποστήριξη λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος του προγράμματος επιδότησης ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας», μέσω καταλόγου.

Η υποστήριξη της λειτουργίας και η εποπτεία του Πληροφοριακού Συστήματος του προγράμματος επιδότησης ενεργειακής αναβάθμισης είναι τα βασικά σημεία του έργου πρόσκλησης που υπέγραψε ο υπουργός.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου από τον ανάδοχο είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2021, γεγονός που «δείχνει» πως οι πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του b2green.gr, ο ανάδοχος θα υλοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και βελτιώσεις, ώστε το πληροφοριακό σύστημα να είναι λειτουργικό προκειμένου να διαχειρισθεί τις αιτήσεις του Προγράμματος. Παράλληλα, θα αναλάβει την υποστήριξη και τήρηση εγγυημένου επιπέδου υπηρεσιών υποστήριξης (SLA) των ενεργών κύκλων ηλεκτρονικής υποβολής και παρακολούθησης αίτησης του προγράμματος, από την έναρξη της σύμβασης μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης:

Στις υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά:

  • Διορθώσεις σφαλμάτων
  • Απάντηση σε απορίες και παροχή υποστήριξης
  • Βοήθεια σε αναζήτηση πληροφοριών
  • Αιτήματα για επεξεργασία δεδομένων και ανάπτυξη αναφορών
  • Βελτιστοποίηση στο λογισμικό, όπου είναι εφικτό με μικρές παρεμβάσεις, ώστε να βελτιωθεί η ανταπόκριση μέσω τροποποίησης υφιστάμενων Λειτουργικοτήτων  

Η πρόσκληση την οποία υπέγραψε ο κ. Σκρέκας απευθύνεται σε τρεις εταιρίες: «ΓΝΩΜΩΝ Πληροφορικής Α.Ε.», «ΔΡΑΞΙΣ Τεχνολογίες Περιβάλλοντος Α.Ε.» και «Ευρωσύμβουλοι ΑΕ Συμβούλων Ανάπτυξης και Τεχνολογίας».

Να υπενθυμίσουμε ότι, όπως είναι μέχρι στιγμής γνωστό από τον ίδιο τον υπουργό, η προδημοσίευση του Οδηγού Εφαρμογής του νέου προγράμματος θα γίνει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα ανοίξει εντός του Σεπτεμβρίου 2021.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, έρχονται να δείξουν πως όντως το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» βρίσκεται στα σκαριά!

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.