Νέα | ενεργειακή αναβάθμιση

Άμεση προκήρυξη του Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ ζητά ο ΣΘΕΒ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη καθώς και στον κ. Μιχάλη Βερροιόπουλο Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Πρώτων Υλών, απέστειλε ο ΣΘΕΒ ζητώντας την άμεση προκήρυξη του πολυαναμενόμενου προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει κίνητρα στους ενδιαφερόμενους προς ένταξη σε αυτό, προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους αλλά και την αξία του, εξοικονομώντας ταυτόχρονα οικονομικούς πόρους και ενέργεια.

Την ίδια στιγμή, όμως, οι συνεχείς αναβολές έχουν δημιουργήσει μεγάλες ανησυχίες σε εταιρείες όλων των κλάδων που εμπλέκονται στο πρόγραμμα, οι οποίες λαμβάνουν ουσιαστικά μέσω του προγράμματος τονωτικές ενέσεις ρευστότητας για τη λειτουργία τους, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά και όχι μόνο, περίοδο. Ο ΣΘΕΒ ζητά από το Αρμόδιο Υπουργείο και όλους τους εμπλεκόμενους τις άμεσες ενέργειές τους καθώς και την άμεση έναρξη της προκήρυξης του προγράμματος.

 

Πηγή: ert.gr

Φόρμα ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για

  1. Κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων
  2. Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"
  3. Ενεργειακό πιστοποιητικό
  4. Ενεργειακό έλεγχο κτιρίου με θερμική κάμερα
  5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.