Έργα ανακαίνισης & κατασκευής

μετά
πριν

Ανακαίνιση παλαιάς πέτρινης κατοικίας – Πόρος, Ηράκλειο

Ανακαίνιση Κατοικίας

Η Energycert ανέλαβε την ανακαίνιση παλαιάς πέτρινης κατοικίας στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες αποξηλώσεων. Κατασκευή νέας πλάκας οπλισμένου σκυροδέματος σε τμήμα της κατοικίας, τοποθέτηση θερμοϋγρομόνωσης στο δώμα και αρμολόγηση στα εμφανή τμήματα από πέτρα. Εργασίες ξηράς δόμησης, χρωματισμοί, τοποθέτηση δαπέδου, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, κατασκευή νέου μπάνιου, τοποθέτηση εξωτερικών κουφωμάτων και ξυλουργικές εργασίες που αφορούν την κουζίνα, τις ντουλάπες και τις μεσόπορτες. 

 

Παρεμβάσεις

  • Αποξηλώσεις εξωτερικών και εσωτερικών σοβάδων προκειμένου να αποκαλυφθούν οι πέτρες με τις οποίες έχουν κατασκευαστεί οι τοιχοποιίες της κατοικίας, καθώς και τμήματος πλάκας οροφής που κρίθηκε ακατάλληλη για να επισκευαστεί.
  • Κατασκευή νέας πλάκας οπλισμένου σκυροδέματος σε τμήμα της κατοικίας και επισκευή τμήματος πλάκας.
  • Κατασκευή περιμετρικού στηθαίου από ελαφρά οπλισμένο σκυρόδεμα με σκοπό να εγκιβωτιστεί η θερμοϋγρομόνωση του δώματος, αλλά και για μελλοντική τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, εφαρμογή αντηρηγματικής προστασίας στο νέο περιμετρικό στηθαίο που κατασκευάστηκε με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών της εταιρείας Mapei.
  • Εφαρμογή αντιρηγματικής προστασίας με πιστοποιημένα υλικά της εταιρείας Mapei σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες που επιλέχθηκαν να μην έχουν όψη πέτρας.
  • Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση στην κατοικία.
  • Νέα εγκατάσταση ύδρευσης-αποχέτευσης και εγκατάσταση σωληνώσεων για θέρμανση της κατοικίας με σκοπό να τοποθετηθεί μελλοντικά λέβητας υγραερίου.
  • Κατασκευή τοίχων και επενδύσεων σε οροφές και τοίχους με γυψοσανίδα με πιστοποιημένα υλικά της εταιρείας Knauf.

 

 

Φωτογραφίες έργου 

Energycert project location icon

Τοποθεσία

Πόρος
Energycert project date icon

Χρονολογία υλοποίησης

2021
Energycert project type icon

Είδος εργασίας

Ανακαίνιση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Aν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε στην Ανακαίνιση του κτιρίου σας ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.