Έργα ανακαίνισης & κατασκευής

Energycert - Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εξοχικής κατοικίας με πισίνα

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εξοχικής κατοικίας με πισίνα

Φωτορεαλιστική απεικόνιση μονοκατοικίας, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού χώρου, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, Ηρακλείου Κρήτης.

Σε μία άκρως τουριστική περιοχή, κατασκευάσαμε ένα εντυπωσιακό σπίτι με πισίνα και έντονο το «πράσινο» στοιχείο που εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον της Κρήτης γενικά και του Κοκκίνη Χάνι ειδικά. Ενώ σε αυτό έρχεται να προστεθεί και το υγρό στοιχείο που προσφέρει η πισίνα στον κήπο.

Ξεκινώντας από τον εξωτερικό χώρο, η επιλογή της πέτρας «κουμπώνει» απόλυτα με τη minimal αισθητική που έχει ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός. Παράλληλα, ο φωτισμός το βράδυ δίνει μία άλλη οπτική στη μονοκατοικία η οποία χτίστηκε έχοντας πρόσβαση σε κεντρικά σημεία της περιοχής, αλλά και σε ένα σημείο αρκετά ήσυχο για κάποιον που θέλει την απομόνωση.

Αναφορικά με το εσωτερικό της μονοκατοικίας, αυτό αποτελείται από τον ενιαίο χώρο, το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο. Και τα τρία δωμάτια της μονοκατοικίας έχουν μοντέρνα αισθητική, χωρίς να χάνουν το στοιχείο της «ζεστασιάς» και οικειότητας που χρειάζεται να έχει ένα σπίτι. Αυτό επιτυγχάνεται σε ένα βαθμό και μέσω της χρήσης ξύλου και στους τρεις χώρους, αλλά και μέσω των χρωμάτων τα οποία έχουν επιλεγεί. Η αρχιτεκτονική μελέτη επικεντρώνεται στη λειτουργικότητα της μονοκατοικίας. 

Η χρήση της συγκεκριμένης κατοικίας μπορεί να είναι τουριστική, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τουριστικό κατάλυμα.

* Δημιουργία 3D απεικονίσεων: Ελεάννα Αράπογλου

Εξωτερικός χώρος

Εσωτερικός χώρος

Energycert project location icon

Τοποθεσία

Ηράκλειο
Energycert project date icon

Χρονολογία υλοποίησης

2022
Energycert project type icon

Είδος εργασίας

3D - Φωτορεαλιστική Απεικόνιση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Aν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε στην Ανακαίνιση του κτιρίου σας ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.