Έργα ανακαίνισης & κατασκευής

μετά
πριν

Ανακαίνιση διαμερίσματος και ενεργειακή αναβάθμιση – Κέντρο Αθήνας

Ανακαίνιση & ενεργειακή αναβάθμιση

Η Energycert ανέλαβε την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ – Β’ κύκλος. Οι εργασίες αφορούν ανακαίνιση μπάνιου, αντικατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εσωτερικές εργασίες (διαρρυθμίσεις, δάπεδα, ελαιοχρωματισμοί), αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου και τοποθέτηση κλιματιστικών.

Παρεμβάσεις

  • Ανακαίνιση μπάνιου: Αποξήλωση ειδών υγιεινής, πλακιδίων και υδραυλικών. Σχεδιασμός νέας διάταξης μπάνιου, εγκατάσταση νέων υδραυλικών, νέα πλακίδια, ελαιοχρωματισμός και τοποθέτηση νέου μπόιλερ.
  • Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων: Το παλιό ηλεκτρολογικό δίκτυο της κατοικίας αντικαταστάθηκε με νέο προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια στη λειτουργία του αλλά και για αποφευχθούν τυχόν δυσλειτουργίες. Έγινε αντικατάσταση του κεντρικού ηλεκτρολογικού πίνακα με νέο. Αντικαταστάθηκαν όλες οι καλωδιώσεις του δικτύου και όλο το ηλεκτρολογικό υλικό όπως πρίζες και διακόπτες και δημιουργήθηκαν νέες γραμμές για την λειτουργικότητα των χώρων.
  • Ανακαίνιση κουζίνας: Αποξήλωση κουζίνας, σχεδιασμός νέας και νέα υδραυλική εγκατάσταση με πρόβλεψη για πλυντήριο πιάτων. Τοποθέτηση πάγκου, ντουλαπιών κουζίνας μελαμίνης και κρυφού φωτισμού. Στην συνέχεια θα τοποθετηθούν οι ηλεκτρικές συσκευές, νέες μπαταρίες και το νέο κούφωμα.
  • Εσωτερικές εργασίες – διαρρυθμίσεις – δάπεδα – ελαιοχρωματισμοί: Στον ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας στρώθηκε νέα τσιμεντοκονία και τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια. Επιπλέον ανοίχθηκε παράθυρο από το σαλόνι προς την κουζίνα για την ενίσχυση του φυσικού φωτισμού της. Αφού προετοιμάστηκαν οι επιφάνειες των τοίχων με μερεμέτια – σοβατίσματα θα χρωματιστούν με οικολογικά χρώματα της εταιρείας Vivechrom. Επίσης θα χρωματιστούν όλες οι εσώπορτες, οι κάσες και η ξύλινη ντουλάπα. Για την σωστή εφαρμογή του χρώματος στο ξύλο θα περαστούν πρώτα με ειδικό υπόστρωμα (βελατούρα) και στην συνέχεια θα εφαρμοστεί χρώμα νερού (ριπουλίνες).
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου: Τα παλαιά κουφώματα της κατοικίας θα αποξηλωθούν και έχουν προγραμματιστεί να τοποθετηθούν νέα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας Europa, θερμοδιακοπτόμενα σειρά 8500. Το χρώμα των κουφωμάτων είναι λευκό και σίτες κάθετης κίνησης με μηχανισμό φρένου. Επιπλέον θα τοποθετηθούν ρολά με μηχανισμό ιμάντα με φύλλο αλουμινίου και πλήρωση πολυουρεθάνης. Τα τζάμια των κουφωμάτων είναι διπλά ενεργειακά με Argon.
  • Toποθέτηση κλιματιστικών της εταιρείας Pitsos μοντέλο Nefeli Inverter. Τοποθετήθηκαν στον ενιαίο χώρο της κατοικίας και σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας από δύο κλιματιστικές μονάδες 12.000 BTU και μία 18.000BTU με ψυκτικό υγρό R32 ενεργειακής απόδοσης Α++ / Α+++ με λειτουργία ιονισμού.

Φωτογραφίες έργου

Energycert project location icon

Τοποθεσία

Αθήνα, Κέντρο
Energycert project date icon

Χρονολογία υλοποίησης

2020
Energycert project type icon

Είδος εργασίας

Ανακαίνιση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Aν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε στην Ανακαίνιση του κτιρίου σας ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.