Έργα ανακαίνισης & κατασκευής

μετά
πριν

Ανακαίνιση μονοκατοικίας – Πόμπια, Ηράκλειο – Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ

Ανακαίνιση & ενεργειακή αναβάθμιση

Η Energycert ανέλαβε την ενεργειακή αναβάθμιση μονοκατοικίας στην Πόμπια Ηρακλείου Κρήτης, στο πλαίσιο του Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ.

Αντικαταστάθηκαν τα παλιά κουφώματα αλουμινίου με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και έγινε εφαρμογή εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων και θερμοϋγρομόνωσης τμήματος του δώματος. Επίσης, έγινε τοποθέτηση κλιματιστικής μονάδας και συστήματος σκίασης στην πρόσοψη της κατοικίας.

Παρεμβάσεις

  • Αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων αλουμινίου και παντζουριών με νέα κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα της εταιρείας Aluminco της σειράς W450 σε χρώμα Ral με διπλά ενεργειακά τζάμια 4 εποχών, σίτες και ρολά.
  • Εφαρμογή πιστοποιημένου συστήματος θερμομόνωσης τοίχων Mapetherm της εταιρείας Mapei με διογκωμένη πολυστερίνη Maretherm eps 80 r πάχους 5 εκατοστών με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ= 0,036 W/mK και συντελεστή θερμικής αντίστασης R= 1,389 m2K/W με τελικό επίχρισμα έγχρωμο ακρυλικό σοβά.
  • Εφαρμογή συστήματος εξωτερικής υγρομόνωσης και θερμομόνωσης σε τμήμα του δώματος της κατοικίας. Για τη θερμομόνωση έγινε τοποθέτηση εξηλασμένης πολυστερίνης της εταιρείας Dow με το θερμομονωτικό υλικό Roofmate πάχους 5 εκατοστών συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ= 0,033 W/mK και συντελεστή θερμικής αντίστασης R= 1,50 m2K/W. Στη συνέχεια δόθηκαν ρύσεις για την απορροή των υδάτων με τοποθέτηση περλομπετόν. Tέλος για την υγρομόνωση έγινε εφαρμογή χυτής ελαστικής μεμβράνης, πολυουρεθανικής βάσεως Hyperdesmo LV της εταιρείας Alchimica.
  • Τοποθέτηση κλιματιστικής μονάδας της εταιρείας Pitsos. Μια κλιματιστική μονάδα Ioli P1ZAI0981W/P1ZAO0981W με ισχύ 9.000 btu με ψυκτικό υγρό R32 ενεργειακής απόδοσης Α++ σε λειτουργία ψύξης και Α+++ σε λειτουργία θέρμανσης και με λειτουργία ιονισμού.
  • Τοποθέτηση συστήματος σκίασης- τέντας με αντηρίδες, με γαλβανισμένο σκελετό, μηχανισμό βαρέως τύπου και πανί σε χρώμα RAL.

Φωτογραφίες έργου

Energycert project location icon

Τοποθεσία

Πόμπια
Energycert project date icon

Χρονολογία υλοποίησης

2020
Energycert project type icon

Είδος εργασίας

Ανακαίνιση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Aν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε στην Ανακαίνιση του κτιρίου σας ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 33 55, στο email [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα

Energycert footer image

Εγγυημένη Ποιότητα

Energycert footer image

Επιστημονική Εξειδίκευση

Energycert footer image

Πολυετής Εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις προσφορές, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα μας.